104497479_748318545938615_6206343545167228903_n

Mira Rosenørn

Jeg er 34 år og bosiddende i Faxe med min mand og vores 2 børn.

Jeg har arbejdet som social- og sundhedsassistent i 15 år, hvor jeg har brugt det meste af mit arbejdsliv i somatikken. Jeg har siden uddannet mig som tankefeltterapeut, samt taget en 1 årig overbygning på min TFT med SQ coaching og afskeds- og tilgivelses terapi, hvorefter jeg har arbejdet med dette siden. Jeg åbnede min egen klinik i 2018, hvor jeg efterfølgende er blevet uddannet som fysiurgisk massør, thai yoga massør, samt skadesterapi og sportsmassør og en del forskellige ekstra kurser.

Jeg brænder for at hjælpe andre mennesker med at overvinde de udfordringer de står overfor, og følge dem til et sundere liv, både fysisk og psykisk. Psykologien og kognitiv terapi har altid vakt min interesse, samt den holistiske tankegang hvor samspillet mellem den fysiske og psykiske del af kroppen hænger sammen. Jeg har selv gennemgået en forvandling i forhold til at slippe dårlige energier, traumer og vaner fra barndom og opvækst. Dette er også grunden til jeg startede You Be Well. For at hjælpe flest muligt, men også for at skabe et sted som er trygt og hvor man kan blive set på som et helt menneske, med alt taget i betragtning.

Jeg elsker at videreuddanne og udvikle mig, hvilket også gør at klinikken er i konstant vækst og er fyldt med ny viden og nye måder at håndtere de forskellige udfordringer på.