Individuel

Denne pakke er en mulighed for at skræddersy et program til dig, som står overfor udfordringer som ikke er nævnt i de eksisterende pakker.
Der findes mange forskellige udfordringer og diagnoser og til tider går det hånd i hånd. Det kan være alt lige fra vrede, afhængigheder, allergi, diabetes, gigt, smerter, fobier, ADHD, OCD, fibromyalgi, sklerose eller noget helt andet.

Er der noget som ikke er nævnt, men som passer på dig, vil denne pakke formentlig kunne bruges og ellers er du velkommen til at kontakte os, eller bestille en tid til en ønsket behandling, og blive guidet derfra.

Denne pakke bliver udformet efter dit behov som vi lægger en plan for ved første møde. Den første gang vi ses bestræber vi os på at være der begge 2. Både Hanne og Mira. Dette er for at du har mulighed for at hilse på os begge da vi kommer til at være en del af forløbet begge 2, samtidig behøver du så kun at fortælle grundhistorien 1 gang, som udgangspunkt. Første konsultation varer ca. 1,5 time, derefter 1 time pr. gang.

Vi starter altid vores første møde med en Alfa test og udover testen kommer denne pakke formentlig til at indeholde:
TFT/EFT
Coaching
Aquatone
triomed
Kost og Motion
Massage – med hensyntagen til dit behov.

Hvor mange gange af hvad afhænger af dit behov og denne plan lægger vi ved første møde.
Pakken indeholder 5 konsultationer inkl. første møde og koster 2.100 kr.

 

Book tid