PTSD

Posttraumatisk belastningsreaktion, PTSD, er en psykisk tilstand man kan risikere at udvikle, hvis man har været udsat for traumer der er så voldsomme, at der er tale om en katastrofe.
Det gælder f.eks. hvis man har været udsat for store ulykker, naturkatastrofer, krig, overfald, dødstrusler eller gidseltagning.

Ved PTSD, får man bl.a. flash backs eller mareridt, hvor man igen og igen genoplever det man har været udsat for, og man føler stærkt ubehag hvis man kommer ud for situationer der minder om katastrofen. Man har tendens til at fare sammen, blive irritabel, få koncentrationsbesvær og problemer med at sove.
Traumet kan også ændre ens personlighedstræk, så man bliver mistroisk og trækker sig tilbage fra andre mennesker. Man kan få en følelse af at det hele er håbløst. Man føler sig fremmedgjort, eller man føler at man lever under en konstant trussel.Det kan være svært at se i øjnene at man har brug for hjælp og tilmed en hjælp der går ud på at tale om det, man allerhelst vil glemme. Det er imidlertid den eneste måde at få det bedre på.

Der er af flere omgange lavet studier, både gennem forsvaret i kosovo (kilde: forsvarsudvalget fra 2013-14) og herhjemme i Danmark med krigsveteraner (kilde: Heilesen og Mygind), som viser at TFT har stor effekt på PTSD, sidestillet med andre terapi former inkl. kognitiv adfærdsterapi.

Denne pakke bliver skræddersyet efter dit behov som vi lægger en plan for ved første møde. Den første gang vi ses bestræber vi os på at være der begge 2. Både Hanne og Mira. Dette er for at du har mulighed for at hilse på os begge da vi kommer til at være en del af forløbet begge 2, samtidig behøver du så kun at fortælle grundhistorien 1 gang, som udgangspunkt. Første konsultation varer ca. 1,5 time, derefter 1 time pr. gang.

Vi starter altid vores første møde med en Alfa test og udover testen indeholder denne pakke:

TFT/EFT

Aquatone

Triomed

Neurofeedback

Braintap

Hvor mange gange af hvad afhænger af dit behov og denne plan lægger vi ved første møde.

Pakken indeholder 10 konsultationer inkl. første møde og koster 4.200 kr.

 

Book tid