Stress Pakken

Stress bliver efterhånden omtalt som en ”folkesygdom”, men stress er ikke en sygdom. Stress er en belastningstilstand og en ubalance som man er kommet i og som, hvis det står på i længere tid, kan medføre sygdomme af forskellige slags.
Kroppen vibrerer med en bestemt hertz og ved stress kommer disse vibrationer i ubalance.

I denne pakke arbejder vi på at få din krop tilbage i balance, samt finde årsagen til at du er kommet ud af balance. For nogen er det intet problem for de ved det allerede, men ved ikke hvordan de skal bryde deres mønster, og for andre har de ingen ide om hvordan de er nået så vidt.

Pakken bliver skræddersyet efter dit behov som vi lægger en plan for ved første møde. Den første gang vi ses bestræber vi os på at være der begge 2. Både Hanne og Mira. Dette er for at du har mulighed for at hilse på os begge da vi kommer til at være en del af forløbet begge 2, samtidig med du kun behøver at fortælle grundhistorien 1 gang, som udgangspunkt. Første konsultation varer ca 1,5 time, derefter 1 time pr. gang.
Vi starter altid vores første møde med en Alfa test og udover testen indeholder denne pakke:

TFT/EFT
Coaching
Meditationsteknikker
Aquatone
Massage
Triomed

Hvor mange gange af hvad afhænger af dit behov og denne plan lægger vi ved første møde. Pakken indeholder 6 konsultationer incl. første møde og koster 2.500 kr.

 

Book tid